• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

La Marzocco-koffiemachine

Is de La Marzocco-koffiemachine linea classic het eerste dat in gedachten komt als je denkt aan ultiem koffiezetten? Deze machines, met hun ongeëvenaarde kwaliteit en precisie, zijn de droom van elke barista en koffieliefhebber. Sanremo Nederland uit Zoetermeer is er trots op deel te zijn van de La Marzocco-familie door het aanbieden van deze superieure machines aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

koffieapparaat
Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!

Een La Marzocco-koffiemachine linea classic kopen

Wanneer je investeert in een La Marzocco-koffiemachine, zoals de linea classic voor in de horeca, kies je voor meer dan alleen een koffiezetapparaat. Je kiest voor een erfstuk, een statement van uitmuntendheid in de wereld van koffie. Elke La Marzocco-koffiemachine straalt vakmanschap en innovatie uit, waardoor het niet alleen een functioneel apparaat is, maar ook een kunstwerk op zich. De aanschaf van zo’n apparaat markeert een toewijding aan het ambacht van koffiezetten. Voor de zakelijke markt is deze zakelijke koffiemachine essentieel voor consistentie en kwaliteit. Daarnaast is er voor degenen die zoeken naar andere hoogwaardige machines de Kees van der Westen Mirage-koffiemachine, die ook een verbluffende ervaring biedt.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Neem een kijkje in onze showroom

Overweeg je de stap naar de top van koffiebeleving? We nodigen je graag uit in onze showroom, waar je de La Marzocco-koffiemachine linea classic en andere modellen in actie ziet. Voel, ruik en proef het verschil. Ben je klaar om een professionele koffiemachine te kopen en je koffiespel naar het volgende niveau te tillen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden in jouw keuze.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.