• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Een Slayaer-koffiemachine van Sanremo

De Slayaer-koffiemachine van Sanremo staat synoniem voor excellentie in de wereld van koffiebereiding. Wanneer je overweegt een nieuw hoogtepunt in jouw koffie-avontuur te bereiken, is deze koffiemachine jouw ideale reisgenoot. Sanremo Nederland uit Zoetermeer presenteert met trots deze perfecte harmonie tussen design, technologie en koffiekunst.

koffieapparaat
Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!

Kiezen voor een Slayaer-koffiemachine van ons topmerk Sanremo

In een markt waar keuzes overvloedig zijn, maakt de Slayaer-koffiemachine van Sanremo het verschil. De technische specificaties, gecombineerd met het oogstrelende design, maken dit professionele koffiezetapparaat de voor de hand liggende keuze voor elke serieuze koffieliefhebber of zakelijke ondernemer. De Slayaer-koffiemachine van Sanremo biedt een unieke mix van functionaliteit en stijl. Daarnaast hebben we ook andere machines die jou verassen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou? Vraag dan een offerte aan voor één van deze opties:

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Neem nu telefonisch contact met ons op

Wil je de volgende stap zetten naar de ultieme koffie-ervaring? Of je nu een espressomachine wilt kopen voor thuis of een koffiemachine voor je bedrijf, ons team staat klaar om je te adviseren. Neem contact met ons op via 079-7503346, we helpen je graag om de machine te vinden die aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.