BBB Maastricht – Kom langs bij Sanremo

BBB Maastricht – Kom langs bij Sanremo

Na de recente beurs Gastvrij in Rotterdam kun je Sanremo op 7, 8 en 9 oktober in het zuiden van het land bezoeken op BBB Maastricht – Dé horecavakbeurs van Maastricht. Wij zijn daar aanwezig op standnummer F600 met een brede variatie van high-end Sanremo koffiemachines.

Op onze stand presenteren we meerdere uitvoeringen van de gloednieuwe Sanremo D8, die eerder dit jaar is gelanceerd. Ook nemen we verschillende andere koffiemachines mee, zoals de compacte Cube, de efficiënte Cafe Racer, de te personaliseren You en natuurlijk de F18.

Maak kennis met deze koffiemachines, ontdek het gemak en de consistentie. Om het plaatje compleet te maken, kun je ook het hoge gebruiksgemak van de X-One koffiemolen ervaren. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing en we kijken graag met jou naar de beste keuze!

Op onze stand, in samenwerking met De Vrij Espresso Service vind je ook de praktische melkschuimoplossingen van Latte Art Factory. Bezoek je BBB Maastricht? Vergeet dan niet Sanremo te bezoeken voor een lekker kopje koffie en maak kennis met onze veelzijdige koffiemachines.