SANREMO 
OPERA

3,5 jaar aan intensieve ontwikkeling met een team van wereld geroemde barista’s, branders, waterspecialisten en technici die tot op de dag van vandaag blijven innoveren om deze machine tot het hoogst haalbare in espressotechniek in de markt te blijven pushen! Gemaakt om alles wat er te bedenken is en meer in 1 machine te kunnen onder brengen en alles wat er mogelijk in extractie te kunnen sturen. Én exact repliceren! Shot na shot! Dit is de ultieme droom voor de meest fanatieke barista of brander!

Opera Oxid

Opera Retro

Opera Octane Blue

Opera White

 OPERA APP

Download de ‘Express Yourself’ smartphone app voor de Opera en je hebt totale controle over de machine. Vanuit de app kun je allerlei parameters instellen en aanpassen. Zo stel je op afstand de Opera geheel naar eigen voorkeur in. Met een intuïtieve interface en hoge mate van gebruikersgemak, is het configureren van de Opera zeer gemakkelijk.

Sla jouw configuratie op en stel deze in op andere Opera machines. Zo creëer je in een grotere omgeving consistentie en een prettig gebruik. Werken met verschillende configuraties per barista? Je kunt verschillende profielen opslaan en met een druk op de knop wisselen.

OPERA GALLERY

Volg ons op Instagram

    Altijd op de hoogte

    Meldt je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over de nieuwe producten en leuke evenementen direct in je mailbox.