Sanremo is aanwezig op het Amsterdam Coffee Festival!

Op donderdag 4 april 2024 gaat het Amsterdam Coffee Festival weer van start! Het evenement van 4 tot en met 6 april is voor barista’s, koffieliefhebbers, koffieproducenten en natuurlijk Sanremo. We zijn groots aanwezig en pakken flink uit. Een bezoekje aan onze stand is dus absoluut de moeite waard!

Je vindt onze Sanremo stand op plaats G84. Hier staan we in samenwerking met Latte Art Factory, onze melkschuim partner. Ontdek op onze stand verschillende Sanremo modellen, waaronder de schitterende D8. Leer de kunst van melkschuim met Latte Art Factory en zie de spectaculaire barista Dhan Tamang in actie.

Dhan is wereldkampioen latte art, heeft twee boeken geschreven en is dagelijks te vinden op stand G84. Hier geeft hij demonstraties in latte art. Ook kun je natuurlijk even een praatje met hem maken en op de foto gaan. Kom langs en ontmoet deze baristaster!

In samenwerking met De Vrij Espresso Service is Sanremo Nederland groots aanwezig op het festival. Met voldoende activiteiten, schitterende producten en speciale demonstraties, zul je niet teleurgesteld worden tijdens jouw bezoek.

De Vrij Espresso Service is de exclusieve importeur en leverancier van alle Sanremo modellen. Je kunt De Vrij Espresso Service ook zelf vinden op het Amsterdam Coffee Festival. Hun stand bevindt zich op plek G71. Hier kun je ook een exclusieve Ceado promotie vinden, perfect om te combineren met jouw Sanremo machine.

Zien we jou ook op het Amsterdam Coffee Festival op 4, 5 of 6 april in de Westergasfabriek te Amsterdam?