Zoe Competition-espressomachine

De Zoe Competition-espressomachine van Sanremo Nederland uit Zoetermeer is niet zomaar een koffiezetapparaat; het is een zeer stabiele uitvoering. Deze machine is een verhoogde versie speciaal ontworpen voor take away. Doordat de Zoe Competition-espressomachine is voorzien van functies zoals de Shot Timer, barista LED-light en pre-infusies, is het bereiden van espresso een kunstvorm geworden. En maak je geen zorgen over het melkschuim: dankzij de Auto Steam-optie is een constante kwaliteit gegarandeerd. Daarnaast is de Zoe Competition-espressomachine zonder gedoe schoon te maken dankzij het volautomatische interne reinigingsprogramma.

De Zoe Competition-espressomachine is uniek en aanpasbaar

Overweeg je een zakelijke koffiemachine? Dan is de Zoe Competition dé keuze voor je bedrijf. Als je van plan bent om een professionele koffiemachine te kopen, is dit een zeer goede optie. Natuurlijk is het een goed idee om ook de Verona-koffiemachine te overwegen, maar wanneer je kiest voor de Zoe Competition-espressomachine profiteer je van de volgende bijkomstigheden:

  • Leverbaar in de 1-,2- en – groepsuitvoering. Daarnaast is het ook verkrijgbaar in 2-groepsuitvoering met het formaat van een 1-groepsuitvoering.
  • Leverbaar in een 230V- of 400V-aansluiting.
  • De standaardkleuren zijn wit/zwart, zwart/zwart en wit/rood. Daarnaast is een custom uitvoering bij een bestelling van minimaal 20 machines mogelijk.
  • Voorzien van Auto Steam, een Shot Timer en een LED-light in het werkgebied.
  • Lage servicekosten.

Vraag een offerte aan en kies voor kwaliteit

Ben je nieuwsgierig naar hoe de Zoe Competition-espressomachine jouw koffie-ervaring verandert? Of wellicht ben je geïnteresseerd in de Cafe Racer customizable espressomachine? Wat je keuze ook is, neem contact met ons op door te bellen naar 079-7503346 en laat je adviseren. Als je al overtuigd bent, vraag dan direct een offerte aan.

Volg ons op Instagram

    Altijd op de hoogte

    Meldt je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over de nieuwe producten en leuke evenementen direct in je mailbox.