• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Zakelijke koffiemachine

Bij het idee van een zakelijke koffiemachine denk je meteen aan het fundament van elk succesvol bedrijf: koffie. Een goede kop koffie doet wonderen voor de motivatie, productiviteit en creativiteit van jouw team. Sanremo Nederland uit Zoetermeer weet dit als geen ander en zorgt dat je voorzien bent van een machine die voldoet aan de hoogste zakelijke eisen.

Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!

Een zakelijke koffiemachine van topkwaliteit aanschaffen

Koffie in een zakelijke setting is niet alleen een pauzemoment, maar ook een drijvende kracht voor innovatie en samenwerking. Een ontmoeting bij de koffieautomaat kan zomaar uitmonden in een vernieuwend idee. Overweeg je een professionele koffiemachine te kopen? Dan investeer je in meer dan alleen koffie. Denk aan custom koffiemachines die de identiteit van jouw bedrijf reflecteren. Of misschien droom je er wel van om een koffiebar te starten binnen je bedrijfsruimte, zodat werknemers en klanten altijd van koffie van topkwaliteit kunnen genieten.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Om de perfecte keuze te maken, nodigen we je graag uit in onze showroom. Daar vind je de ultieme koffiemachine voor in de horeca, of gewoon de ideale machine voor jouw kantoor. Laat je inspireren door de nieuwste modellen en technologieën. Voel je vrij om contact met ons op te nemen en een afspraak te plannen.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.