• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Custom koffiemachines

Zodra je denkt aan het samenstellen van custom koffiemachines, zie je meteen het voordeel van de unieke uitstraling. Bij Sanremo Nederland uit Zoetermeer begrijpen we dat elke koffieliefhebber zijn eigen stijl en voorkeur heeft, of je nu een zakelijke ondernemer bent of een enthousiaste barista die rustig thuis aan de slag wilt gaan.

Cover you apparaat
Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!
Hand die touchscreen bedient

Koffie op maat dat perfect in jouw ruimte past met onze custom koffiemachines

Stel je voor, een koffiemachine die niet alleen perfect werkt maar ook precies past in jouw interieur. Of je nu een minimalistisch design hebt of een vintage sfeer, er zijn altijd custom koffiemachines die aansluiten op jouw stijl. Overweeg je een professionele koffiemachine te kopen? Dan is maatwerk een briljant idee. Kies voor een koffiemachine met bonen voor de meest verse koffie-ervaring. En heb je al gehoord van de Cafe Racer customizable espressomachine? Dat is een staaltje design en technologie dat elke koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Ervaar het zelf in onze showroom

Niets overtuigt meer dan onze custom koffiemachines met je eigen ogen zien. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de mogelijkheden. Of je nu een espressomachine wilt kopen of gewoon ideeën wilt opdoen voor jouw droomkoffiemachine, we staan voor je klaar. Wij zijn dé leverancier van koffiemachines en we nodigen je graag uit om onze koffie te komen proeven.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.