• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Espressomachine Cafe Racer customizable

Wij introduceren met trots de espressomachine Cafe Racer customizable van Sanremo Nederland uit Zoetermeer. Bij de keuze voor een nieuwe koffiemachine voor de horeca wil je iets unieks, iets dat echt opvalt. Dit is de ideale machine die niet alleen de beste koffie levert, maar ook een statement maakt in jouw horecazaak.

Cafe racer apparaat custom
Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!
Cafe racer apparaat custom

Jouw espressomachine Cafe Racer customizable wordt op maat voor je gemaakt

Het is niet zomaar een koffiemachine; de espressomachine Cafe Racer customizable biedt ongekende mogelijkheden voor personalisatie. Wil je een custom koffiemachine die perfect aansluit bij de werkstijl en merkidentiteit van jou als barista? Dan is dit de machine voor jou. Overweeg je een professionele koffiemachine te kopen die zich onderscheidt van de rest? Ook dan is de Cafe Racer customizable espressomachine de juiste keuze. En voor diegenen die eerst willen zien voordat ze besluiten, nodigen we je uit in onze showroom om dit prachtige stuk vakmanschap echt te ervaren.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Laat je adviseren door ons team

Wil je meer weten over de Zoe Competition-espressomachine of zoek je een andere koffiemachine? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Ons team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden naar de perfecte koffiemachine voor in de horeca. Gun jezelf en jouw klanten de beste koffie-ervaring met de Cafe Racer customizable espressomachine.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.