• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Voor in de horeca een koffiemachine kopen

In de horeca heb je natuurlijk een koffiemachine van uitstekende kwaliteit nodig, die je bij ons kunt kopen. Bij Sanremo Nederland uit Zoetermeer realiseren we ons dat een kopje koffie niet zomaar een drankje is. Het is een ervaring, een moment van ontspanning, en vaak het hoogtepunt van de dag. Daarom verdien jij als barista de beste machine die voldoet aan jouw wensen.

koffieapparaat
Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!

De meerwaarde van het kopen van de perfecte koffiemachine voor in de horeca

Investeren in de juiste koffiemachine voor de horeca is essentieel voor de reputatie van jouw onderneming. Custom koffiemachines bieden de mogelijkheid om een apparaat te hebben dat perfect aansluit bij de sfeer en stijl van jouw zaak. Maar naast esthetiek is de kwaliteit en functionaliteit van het grootste belang. Daarom is het aan te raden om een professionele koffiemachine te kopen die aan alle eisen van de horeca voldoet.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Maak het verschil met onze koffiemachines

Heb je ooit gehoord van de Slayaer-koffiemachine? Dit is slechts één van de topmodellen die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tillen. Maar een goede koffie begint al bij de bonen, overweeg daarom ook een kwalitatieve koffiegrinder te kopen. Neem contact met ons op, en laten we samen kijken naar de beste oplossing voor jouw horecazaak.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.