• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Koffiemachine met bonen

Bij het overwegen om een koffiemachine met bonen te kopen stap je in de wereld van versheid en authenticiteit. Voor jou als barista betekent dit dat elk kopje direct wordt bereid met versgemalen bonen, wat resulteert in een ongeëvenaarde smaak en aroma. Sanremo Nederland uit Zoetermeer begrijpt de behoefte aan kwaliteit en biedt daarom alleen het beste voor de zakelijke markt.

Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!

Een koffiemachine met bonen uitzoeken die aan jouw wensen voldoet

Elke professionele koffiemachine met bonen van ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste standaarden te voldoen. Voor zij die op zoek zijn naar topklasse en finesse, is er de Kees van der Westen Spirit-koffiemachine. Dit is een icoon in de branche die een statement maakt op elke bar of counter. Natuurlijk hebben we daarnaast nog meer te beiden. Voor degenen die een combinatie van elegantie en kracht wensen, biedt de Verona-koffiemachine de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Vraag een offerte aan

Overweeg je een koffiemachine met bonen van kwaliteit te kopen en wil je een espressomachine die jouw zakelijke koffie-ervaring transformeert? Wacht dan niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat. Wil je meer weten over wat ons bedrijf je te bieden heeft? We vertellen je graag alles over onze passie voor koffie en hoe wij het verschil maken in de markt.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.