• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Espressomachine kopen

Bij het idee om een professionele espressomachine te kopen, start een reis naar perfectie. Het is een onovertroffen koffie-ervaring die, als je dat wilt, zowel thuis als zakelijk mogelijk is. Sanremo Nederland uit Zoetermeer begrijpt dit als geen ander en stelt alles in het werk om de wensen van iedere barista op het gebied van koffie te vervullen. Of het nu gaat om een krachtige espresso na een lange dag of een verfijnd kopje voor jouw gasten; een professionele espressomachine maakt het verschil.

koffieapparaat
Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!
Schoonmaak koffieapparaat

Veel mogelijk voor het kopen van een espressomachine

Wanneer u een espressomachine bij ons gaat kopen, valt het op dat onze machines uitgerust zijn met vernieuwende functies. De technologische innovaties van tegenwoordig zorgen voor een ongekende veelzijdigheid in smaak en aroma. Elk detail van het espresso-apparaat, van temperatuurcontrole tot waterdruk, draagt bij aan dat perfecte kopje. Streef je naar het ultieme kopje koffie? Dan raden we je aan deze opties te bekijken:

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Kiezen voor kwaliteit

Als je besluit een professionele koffiemachine te kopen, wil je niet alleen een professionele espressomachine kopen, maar kies je vooral voor kwaliteit. Dat is waarom het van belang is om een partner te hebben die je begeleidt in je keuzes. We nemen de tijd om samen met jou te kijken naar een espresso-apparaat die alles biedt wat jij als barista zoekt. Ons doel is niet alleen om te verkopen, we willen er daarnaast ook voor zorgen dat je langdurig plezier van je espressomachine hebt. Daarom bieden we je alleen machines van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een zakelijke koffiemachine of iets voor thuis, wij staan voor je klaar. Wacht niet langer en vraag een offerte van je favoriete espresso-apparaat aan.

koffieapparaat met pratende mensen

Vraag meteen een offerte aan

Nu je op de hoogte bent van de mogelijkheden, is de keuze welke professionele espressomachine je gaat kopen aan jou. De zoektocht naar het perfecte espresso-apparaat eindigt hier, maar jouw avontuur in de wereld van premium koffie is net begonnen. Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.