• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Koffiebar starten

Een koffiebar starten is een spannend avontuur waarbij elk detail telt. Van het kiezen van de juiste bonen tot de perfecte locatie. Toch staat bovenaan de lijst het selecteren van de ultieme koffiemachine. Bij Sanremo Nederland uit Zoetermeer hebben we het voorrecht vele barista’s te begeleiden tijdens deze reis.

koffieapparaat
Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!

Met deze machine kan jij jouw nieuwe koffiebar gerust starten

Als je een koffiemachine gaat uitzoeken om jouw nieuwe koffiebar mee te starten, sta je voor een zeer belangrijke keuze. Dit apparaat wordt immers het kloppend hart van jouw nieuwe zaak. Overweeg je een zakelijke koffiemachine? Dat is de eerste stap naar een professionele uitstraling en smaakbeleving. Misschien wil je ook een koffiegrinder kopen, om elke kop koffie te voorzien van versgemalen bonen. En als je echt indruk wilt maken, kun je een professionele koffiemachine bij ons kopen die zowel in prestatie als in design uitblinkt.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Neem contact met ons op en kom langs

Waarom zou je wachten als je dromen vandaag nog werkelijkheid kunnen worden? Neem contact met ons op via 079-7503346 en begin meteen met het starten van je koffiebar. Heb je al gehoord van de Slayaer-koffiemachine? Een ware revolutie in de koffiewereld en mogelijk de perfecte match voor jouw koffiebar. Samen zorgen we ervoor dat het starten van jouw koffiebar een onvergetelijke ervaring wordt.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.