Sanremo koffiemachines: na Belo Horizonte, een nieuw begin

November 2018 was een spannende reis voor zowel barista’s als het internationale koffiemachinebedrijf. Tijdens drie intense dagen deelden koffieliefhebbers en Sanremo hun kennis, ervaring, passie en toewijding die de Sanremo Community zo geweldig maken. De Café Racer (WCE Official Machine) was het hoofdonderwerp van alle koffiedeskundigen en iedereen kreeg de kans om het te proberen en tegelijkertijd kregen zij de steun van het S.W.A.T (Sanremo World Academy Team). De laatste, gevormd door uitzonderlijke barista’s, maakte een groot verschil voor de concurrenten van de finales WLAC en WCIGS. Zowel de barista’s als de aspirant-kampioenen kregen de gelegenheid advies in te winnen van S.W.A.T en hun training te perfectioneren met Café Racer.

“Het beste deel van SWAT is dat de deskundigen die er deel van uitmaken, professionele bartenders zijn zoals wij. Het zijn belangrijke kampioenen in hun vakgebied en hebben advies, kennis en een aantal grappige verhalen met ons gedeeld die hebben bijgedragen aan een ontspannen sfeer.” Agnieszka Rojewska, Wereldkampioen Barista 2018.

“Het team was ongelooflijk, de ondersteuning was uitstekend. Heel erg bedankt Sanremo.” James Shepherd (SCA Europe National Account Executive).

“Ik was hier om te concurreren en een heerlijke kop koffie te maken met Café Racer en de jongens van Sanremo. Sanremo hartelijk dank voor deze kans en de mooie auto. De Racer heeft echt een aantrekkelijk design en het uiterlijk is mooi. Het is heel eenvoudig om met Café Racer samen te werken. ” Dhan Tamang (zes keer UK Latte Art Champion).

“Sanremo Coffee Machines heeft ons, als Italiaans gekwalificeerde sponsor van de wereld Koffie Events, heel erg trots gemaakt. De SWAT, Sanremo en de hele groep hebben uitzonderlijke hulp, team spirit en een sterke professionele inzet getoond. Overal waar ze nodig waren, zag je hoe zij de zware Café Racer met de hand droegen of de andere barmannen hielpen met alle steun die ze nodig hadden. Het was geweldig om te zien dat deze samenwerking tussen Sanremo en de barmannen zich klaarmaakte voor goede concurrentie” SCA Italië coördinator Cristina Caroli.

BrazilWCC kwam ten einde, maar er zullen nog vele andere wedstrijden volgen waarin we de Café Racer als Official Car en Sanremo Koffiemachines zullen zien als een sponsor van WCE. Gekwalificeerd voor de komende twee jaar!

“Het was een geweldige ervaring en hebben de liefde en het enthousiasme van de koffieliefhebbers in de gemeenschap gevoeld. Sanremo stuurt zijn beste wensen aan Irvine en Dan voor hun eerste plaats bij WLAC en WCIGS! Tot ziens tijdens de Berlijnse finale van 2019. Ik kan niet wachten om deze fantastische ervaring met jullie allemaal te herhalen. ” Carlo De Sordi, verkoop- en marketingmanager Sanremo Coffee Machines.