Man met lijn aan apparaten van Sanremo

Sanremo blikt terug op een mooi 2018

Inmiddels ligt 2018 achter ons en kunnen we met grote tevredenheid terugkijken. Met veel enthousiasme gaan we er in 2019 ook weer vol tegenaan.

Goede resultaten in Belo Horizonte
We zijn zeer tevreden met de resultaten die we in Belo Horizonte hebben behaald (zoals bij alle andere evenementen). We kregen uitstekende feedback van iedereen en de energie die we inademden, betaalde het harde werk van deze maanden flink terug.

Café Racer, de officiële machine voor Wereld koffie evenementen, was een groot succes onder de barista’s die aanwezig waren in het publiek en de aspirant-kampioenen van BraziliëWCC. De mix van koffiemachines van de hoogste kwaliteit en de professionals uit de gehele sector hebben er voor gezorgd dat Sanremo goed op de kaart werd gezet.

Ons dank gaat uit naar….
Zowel op technisch- als op promotieniveau hebben we ons best gedaan en de resultaten daarvan zijn niet onopgemerkt gebleven. We danken het hele Sanremo-team en de S.W.A.T (Sanremo World Academy Team) voor het geweldige werk. Een speciaal dank gaat uit naar onze gemeenschap, die vanaf het begin aan onze kant stond en die met ons deze mijlpaal internationaal vierde.
Om iedereen te bedanken, hebben we er voor gezorgd dat onze fans ons team persoonlijk konden ontmoeten en rechtstreeks van onze S.W.A.T konden leren en tegelijkertijd de nodige ondersteuning konden krijgen tijdens de trainingsfasen. Ons publiek is in contact gekomen met professionals zoals Sasa Sestic, Ben Stephens, Giacomo en Pietro Vannelli, Patrick O’Malley en John Gordon, evenals het zeer gespecialiseerde technische team. Dankzij hun waardevolle bijdrage hebben we ervoor gezorgd dat zowel de barista’s als de aspirant-kampioenen advies hebben gekregen van S.W.A.T om hun training met Café Racer te perfectioneren.

Succesvolle campagne
Voor dit evenement werd een campagne ontwikkeld, die gericht is op directe interactie met alle professionele koffieliefhebbers over de hele wereld. Zij presenteerde zich in Belo Horizonte met het veel benadrukte aanbod op de sociale media: train en test de Café Racer samen met de S.W.A.T.

We ontvingen ook buitengewone opmerkingen en complimenten van Agnieszka Rojewska, World Barista Champion 2018 en tevens nieuw S.W.A.T-lid en van Cristina Caroli, SCA Italy Coördinator, voor het werk dat we tijdens alle wedstrijden hebben gedaan. We kunnen niet anders dan trots zijn dat we erkend zijn als een fundamentele bijdrage aan deze 2018 finales.

Het succes van Café Racer
Dankzij de overwinning van de technische selecties heeft Sanremo de vaardigheden van de Café Racer tot een groot succes gebracht. Deze selecties hebben ons ertoe aangezet nieuwe doelen te bereiken. Onze machine is geanalyseerd vanuit alle invalshoeken en heeft de selectie doorstaan dankzij de toewijding en inzet van ons Sanremo-team en de R & D-afdeling.

Net als bij de andere Sanremo koffiemachines is de Café Racer een concreet voorbeeld van onze toewijding en passie voor deze wereld. De Café Racer is een veelbesproken onderwerp geweest. De WLAC World Cup-machine en WCIGS waren de protagonist van alle sociale kanalen van Sanremo en daarbuiten. De toeschouwers hebben actief bijgedragen aan het creëren van een golf van enthousiasme tijdens de training.

Sanremo Opera
We zijn ook trots op onze andere Sanremo koffiemachines, zoals de Sanremo Opera, een andere titanische machine van ons bedrijf, evenals een pionier op het gebied van stijl, design, professionaliteit en techniek die ons onderscheidt.

We bieden ons publiek en de gemeenschap een constante update over de machines en waarden waar we sterk in geloven. Delen, groeien, teamspirit en vooral initiatief zijn de waarden die we niet alleen op nationaal, maar ook internationaal niveau willen overbrengen.

Top team
Alle leden van het Sanremo World Academy Team dragen aanzienlijk bij tot het creëren van “unieke” producten. Juist vanwege het gevoel van verbondenheid en de sterke samenwerking maken deze wereldkampioenen uitzonderlijk.