• ✔ Multifunctionele showroom
  • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
  • ✔ Luxe modellen

Sanremo Verona RS

Wanneer je kiest voor de Sanremo Verona RS, kies je voor superieure kwaliteit en topdesign. Deze machine, een trots product van Sanremo Nederland uit Zoetermeer, is de belichaming van koffie-excellence en staat bekend als de meest concurrerende multiboiler op de markt. Deze machine is perfect voor barista’s die streven naar de hoogste kwaliteit.

Wil je genieten van ultieme koffiekwaliteit met de Sanremo Verona RS?

Uitmuntende stabiliteit en capaciteit met de Sanremo Verona RS

De Sanremo Verona RS combineert de stabiliteit van een multiboiler met de functionaliteiten van een professionele koffiemachine, maar dan voor de prijs van een iets minder geavanceerd model. Deze machine biedt alles wat een barista zich kan wensen, met ongekende stabiliteit en capaciteit, perfect voor elk druk café of restaurant. Maak je geen zorgen over de plaatsing van de koffiemachine, ook dan staan we met veel plezier voor je klaar.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Ontdek onze luxueuze modellen in de showroom

Ben je benieuwd naar de Verona RS van Sanremo of andere modellen zoals de Sanremo F18? Bezoek onze showroom en ervaar zelf de luxe en kwaliteit van onze machines. Onze monteurs staan altijd klaar om je te voorzien van advies en ondersteuning. Mis deze kans niet om de perfecte zakelijke koffiemachine voor jouw onderneming te vinden

    Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

    Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

    Sanremo Nederland B.V.

    Stephensonstraat 20

    2723 RN Zoetermeer

    Nederland

    Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.