• ✔ Multifunctionele showroom
  • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
  • ✔ Luxe modellen

Sanremo-grinder

Met een Sanremo-grinder zet je de eerste stap naar een authentieke koffie-ervaring. De versheid van zelfgemalen bonen tilt jouw koffie van goed naar uitmuntend. Voor elke professionele koffieliefhebber en barista is een grinder van Sanremo, beschikbaar bij Sanremo Nederland in Zoetermeer, onmisbaar voor de maling die elke kop tot een kunstwerk maakt.

Ben je op zoek naar de perfecte maling met de Sanremo-grinder?
Sanremo Grinders

Zet de stap naar meesterschap in koffie met een Sanremo-grinder

Een grinder van Sanremo garandeert niet alleen perfecte consistentie in elke koffie, maar versterkt ook het professionele imago van je zaak. Nodig voor elke koffiebar, maakt de juiste maling het verschil. Combineer dit met een professionele koffiemachine en je stelt de gouden standaard voor kwaliteit en smaak in de koffiewereld.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Ontdek onze showroom

Bezoek onze showroom om de Sanremo-grinder en andere luxe modellen te ontdekken. Onze specialisten staan klaar om je te ondersteunen, van de keuze voor een zakelijke koffiemachine tot advies over de beste koffiemachine met bonen voor jouw behoeften. Ervaar zelf waarom een Sanremo-grinder de beste keuze is voor kenners binnen de branche!

Sanremo Grinders

    Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

    Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

    Sanremo Nederland B.V.

    Stephensonstraat 20

    2723 RN Zoetermeer

    Nederland

    Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.