• ✔ Multifunctionele showroom
  • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
  • ✔ Luxe modellen

Sanremo Opera

Als je overweegt de Sanremo Opera aan te schaffen, zet je de stap naar professionele espresso-ervaringen. De Sanremo Opera is ontwikkeld voor horecaprofessionals en biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om te voldoen aan de eisen van elke barista. Met zijn nauwkeurige controle over temperatuur en waterdruk zorgt de Sanremo Opera ervoor dat elk kopje espresso van de hoogste kwaliteit is. Bij Sanremo Nederland in Zoetermeer vertellen we je graag meer over dit model.

Wil je elke kop koffie transformeren in een meesterwerk met de Sanremo Opera?
Sanremo Opera Octane Blue

Optimaliseer jouw koffiekunsten met de Sanremo Opera

Of het nu in een koffiebar is of een restaurant, de Sanremo Opera biedt de mogelijkheid om diverse koffieprofielen in te stellen en te experimenteren met verschillende smaken. Dit is niet zomaar een espressomachine; het is een centrum van technologische vooruitgang. Deze Sanremo Opera biedt via een programma op telefoon of tablet controle over brewparameters zoals temperatuur, pressure profiling, flow en extractietijd. Daarnaast zijn er modellen met meerdere groepen beschikbaar. Voor elke specialty coffee shop is de Sanremo Opera een fundamenteel hulpmiddel dat consistentie, duurzaamheid en kwaliteit garandeert. Deze professionele koffiemachine is perfect voor barista’s die streven naar het perfecte kopje koffie.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Vraag vandaag nog jouw offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in het upgraden van jouw koffie-ervaring met de Opera van Sanremo? Informeer naar een persoonlijke offerte. Onze showroom biedt niet alleen dit model, maar ook andere luxe modellen zoals de Sanremo Verona RS. Onze deskundige monteurs zijn altijd bereikbaar om jouw koffiemachine te plaatsen, zodat je zonder zorgen kunt beginnen. Kom langs om te kijken of jij in huis hebt wat nodig is om deze machine te temmen.

    Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

    Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

    Sanremo Nederland B.V.

    Stephensonstraat 20

    2723 RN Zoetermeer

    Nederland

    Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.