• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Kees van der Westen Mirage-koffiemachine

Het ambachtelijke design van de Kees van der Westen Mirage-koffiemachine straalt klasse uit. Gepresenteerd door Sanremo Nederland uit Zoetermeer, belichaamt dit meesterwerk de essentie van hoogwaardige koffiebereiding. Zowel voor de zakelijke markt als voor de veeleisende thuisbarista is dit het paradepaardje dat je koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!
Schoonmaak koffieapparaat

De sublieme smaak van de Kees van der Westen Mirage-koffiemachine

De koffie die voortvloeit uit de Kees van der Westen Mirage-koffiemachine is niet zomaar koffie; het is een symfonie van smaken die elke slok een belevenis maakt. Ter vergelijking: de Kees van der Westen Spirit-koffiemachine heeft zijn eigen charmes, maar de Mirage staat bekend om zijn consistentie en precisie. Overweeg je om een professionele koffiemachine te kopen? Denk dan aan de Kees van der Westen Mirage-koffiemachine voor ongeëvenaarde kwaliteit. En mocht een directe aankoop niet binnen handbereik zijn, dan kun je altijd overwegen om een koffiemachine te leasen.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Ontdek de mogelijkheden en vraag een offerte aan

Zie jij jezelf al genieten van een kopje koffie van wereldklasse? Maak die droom waar en start het proces door een offerte aan te vragen. Overweeg je een espressomachine te kopen, maar wil je eerst het verschil voelen en proeven? Bezoek onze showroom en laat je overtuigen door de kwaliteit van de Kees van der Westen Mirage-koffiemachine.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.