• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Kees van der Westen Spirit-koffiemachine

Bij de eerste aanblik van de Kees van der Westen Spirit-koffiemachine voel je al de belofte van uitzonderlijke koffie. Het is een samensmelting van vakmanschap en technologische perfectie. Voor zowel de zakelijke barista als de particuliere koffie-enthousiasteling biedt Sanremo Nederland uit Zoetermeer deze icoon aan. De machine geeft een nieuwe definitie aan koffiebereiding.

Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!
Schoonmaak koffieapparaat

De koffie van een Kees van der Westen Spirit-koffiemachine

Stel je voor: een kopje koffie dat elke verwachting overtreft. Dat is wat je krijgt met de Kees van der Westen Spirit-koffiemachine. Elk detail, van het waterfilter tot de extractiemethode, is geoptimaliseerd voor de perfecte smaak. Naast de Spirit-uitvoering hebben we ook de Kees van der Westen Mirage-koffiemachine die een andere beleving biedt. Toch onderscheidt de Kees van der Westen Spirit-koffiemachine zich met een unieke blend van precisie en passie. Ook La Marzocco-koffiemachine heeft zijn eigen charmes. Ben je benieuwd naar de verschillen? Vraag een offerte aan voor een directe vergelijking.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Zie je jezelf al genieten van een sublieme espresso of cappuccino? Of je nu een espressomachine wilt kopen voor de drukte van een café of voor de rust van je eigen keuken, wij staan voor je klaar. Een professionele koffiemachine kopen is een investering in kwaliteit, smaak en beleving. Neem contact met ons op en maak je keuze.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.