• ✔ Multifunctionele showroom
 • ✔ Monteurs altijd bereikbaar
 • ✔ Luxe modellen

Koffiemachine leasen

Heb je ooit overwogen een koffiemachine te leasen? Wanneer je denkt aan een nieuwe koffiemachine voor jouw onderneming, heb je waarschijnlijk overwogen om er één te kopen. Maar een koffiemachine leasen is een veelzijdig en voordelig alternatief. Bij Sanremo Nederland uit Zoetermeer begrijpen we dat investeringen goed overwogen moeten worden en daarom bieden we flexibele leaseopties aan voor barista’s zoals jij.

Heb je interesse in een professionele espressomachine? Neem contact op!

Een koffiemachine leasen brengt vele voordelen met zich mee

Een koffiemachine leasen kent vele voordelen. Ten eerste hoef je geen grote initiële investering te doen, wat ideaal is als je net een koffiebar start of als je cashflow wilt behouden voor andere zakelijke behoeften. Daarnaast zorgt leasen voor voorspelbare maandelijkse kosten, waardoor jouw financiën beter te beheren zijn. Natuurlijk gaat het niet alleen om geld. Wanneer je ervoor kiest om een koffiemachine te leasen, krijg je toegang tot de nieuwste technologieën zonder de noodzaak om een professionele koffiemachine te kopen. Dit betekent dat je altijd de nieuwste en beste apparatuur in huis hebt zonder je zorgen te maken over afschrijvingen of veroudering.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem telefonisch contact op!

Neem contact met ons op en kom langs

Heb je vragen over het leasen van een koffiemachine met bonen? Wacht dan niet langer en zoek een zakelijke koffiemachine uit. Neem contact met ons op via 079-7503346. Ons ervaren team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en samen de beste oplossing voor jouw nieuwe onderneming te vinden.

  Heeft u vragen, wilt u de showroom bezoeken of heeft uw een klacht. Laat het ons weten.

  Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 via 079-7503346

  Sanremo Nederland B.V.

  Stephensonstraat 20

  2723 RN Zoetermeer

  Nederland

  Showroom bezoeken? Maak hier een afspraak.